dilluns, 26 de setembre del 2011

Dilluns carretera.

Avui he anat a entrenar amb la grupeta de les tardes, hem sortit 9 ciclistes, Joan, Gerard, Narcís, Toni, Toño, Pere, Fernando, Carmona i jo. La ruta a sigut planera, exceptuant Santa Pellaia des de la Bisbal.
No se que ha passat però pujant a Santa Pellaia no hi ha hagut guerra fins els últims 500 metres, inclús he pogut fer alguna foto mentre anàvem cap a peu de port.

Aquest careto és perqué costa apuntar bé amb el mòbil. 

Dades del entrenament:

diumenge, 25 de setembre del 2011

Caminada fins el Taga.

Avui tocava caminar a la muntanya, la primera idea era pujar el Bastiments, però aquest matí s'ens han enganxat els llençols, i em sortit tard de casa. A Llocalou em parat a fer el cafè i em decidit canviar el pic a pujar, em buscat un de més assequible i proper, El Taga. Em anat amb el cotxe fins a Sant Martí d'Ogassa, em donat de menjar al bestiar i a caminar s'ha dit.


La Sandra s'ha portat com una campiona!

En 2 horetes em arribat a dalt, i l'entrepà de truita que portàvem s'ha posat de conya!

Jo, La Sandra i en Joan Nierga dalt del Taga.
La baixada a sigut perfecta fins i tot em trotat una miqueta! Això promet!

Dades de la caminada:

dissabte, 24 de setembre del 2011

Avui BTT amb pluja.

Avui hi havia ganes de més BTT, per tant a les 9 del mati a l'església de Sant Josep. Havia quedat amb el meu tiu i la meva germana, en total em sortit 7, normalment és un grup molt més numeros, però resulta que la majoria havien anat a fer una arrossada.
La ruta Gavarres 100%, quan hem arribat a la carretera de Montnegre s'ha posat a ploure amb ganes, tot i així hem decidit continuar.
Hi ha agut un moment que estàvem perduts buscant una trialera de baixada que al final no hem trobat, resultat uns 2-3km a peu pujant per un pendent no ciclable fent uns 100 metres de desnivell positiu.
També he anat per terra en una baixada, sense cap conseqüència, hem falta tornar agafar confiança amb la btt, tanta carretera me la fet perdre.
Si voleu fer la ruta seguint el track penseu que haureu de arrossegar la bicicleta una bona pujada.

Dades del entrenament:




Demà Diumenge intentarem pujar el Bastiments amb la Sandra!

Dijous BTT, Divendres estiraments globals.

El dijous vaig fer entrenament amb la btt, vaig sortir amb dos grups diferents, però per casualitat vaig fer la mateixa ruta 2 vegades, Castell de Sant Miquel pel camí de la dona.
La primera part varem quedar a les 17h amb en Sergi i en Xavier, la ruta va estar bé, llàstima que baixant de St. Miquel varem tenir un ensurt important, en una caiguda d'en Xavier on és va "rebentar" un dit, la veritat és que la ferida feia molt mala pinta i varem decidir baixar caminant i avisar a l'ambulància. Al final tot bé, 8 punts al dit i 10 dies per a recuperar-se. Ànims Xavier!
La segona part la vaig fer amb el grup del facebook que normalment fem les nocturnes el Dijous, érem 5, Xavier, Joan, Xus, Sònia i jo.  La ruta va anar molt bé, l'única incidència va ser una punxada d'en Xavier que varem solucionar amb 5 minuts.

Dades del entrenament:




Divendres tocava descansar, i que millor per a relaxar-se que una sessió d'una hora d'estiraments. Ja és el segon Divendres que ho faig, i la veritat és que és genial fer 1 hora d'estiraments amb una persona que t'explica i t'ensenya com s'han de fer uns bons estiraments. Ja estic apuntat al curs per anar-hi cada Divendres. Aquí ús deixo l'enllaç, ho recomano a tothom.

dimecres, 21 de setembre del 2011

Entrenament d'avui.

Avui entrenament amb la grupeta, erem 11 ciclistes, i les meves cames super carregades de còrrer ahir per la Devesa.
Sortin de Girona
 Ruta: Aiguaviva - Girona - Cassà - Llagostea - Encreuement de Romanyà - Santa Cristina d'Aro - Sant Feliu de Guixols - Sant Grau - Llagostera - Caldes - Sant Andreu de Salou - Campllong - Riudellots - Aiguaviva.
Com que les meves cames no estaven per a guerres, sortint de St Feliu direcció Tossà me despenjat, i he fet tota la ruta fins Llagostera sol, on la grueta m'esperava. La resta bé menys l'apretada final que han fet al encreuement de Sant Andreu de Salou. Resultat, he arribat viu, aqui la prova:
Arriban al poligon
Dades del entrenament:



De regal jacuzzi a Can Gibert, 150 metres nedant per relaxar la musculatura.

Demà BTT.

dimarts, 20 de setembre del 2011

Avui running a la Devesa.

Avui tocava anar a fer 4 voltes a la Devesa de Girona amb la companyia d'en David S. La veritat és que me sentit bé, però a la segona volta ja he vist que estava forçant massa, les pulsacions estaven pels núvols, com que les cames seguien no he afluixat, ara al final del entrenament he vist que he sobrecarregat la musculatura, tot i estirar bé no se com estaré demà...
Vaig millorant, 5min/km. Al loro! no estamos tant mal!


Els David's al finalitzar l'entrenament.



Dades del Entrenament:

dilluns, 19 de setembre del 2011

Cap de setmana i entrenament d'avui.

Aquest cap de setmana res de bici, tocava anara a fer de suport a la Matagalls - Montserrat 2011. Pels que no sapigueu que és la Matagalls - Montserrat es tracta d'una cursa a peu o corrents de 86km, el lloc de sortida i arribada queda clar amb el seu nom. Fer de suport és tracta d'anar a uns punts en concret per ajudar als corredors el que necessitin, canvi de roba, avituallament, etc...

Corredors: David, Jordi, Edy, Xevi, Miquel, Agata, Delphine.



En breu hi haurà la crònica aquí: jarribo.cat

Avui entrenament amb la grupeta, em sortit 9 ciclistes i la ruta a sigut entretinguda, Aiguaviva - Girona - Sant Gregori - Les Encies - Les Planes - Les Encies - Les Serres - Mas Llunes - Aiguaviva. La mitja a sortit alta 28km/h, i he millorat algun cronometre dels colls del Strava. Me sentit bé.

Dades del entrenament:



Després del entrenament 250 metres de piscina, massatge a l'esquena amb aigua a pressió i jacutzi! a la piscina municipal de Can Gibert del Pla, Genial!!

divendres, 16 de setembre del 2011

Entrenament d'avui divendres (16/09/2011)

Ahir vaig descansar, la intenció era anar a córrer 4 voltes a la devesa però una altre vegada el meu cos em demanava descans, per tant l'hi vaig fer cas.

Aquesta tarda no tenia molt de temps per entrenar per tant he decidit no anar amb la grupeta i fer una sortida curta però ràpida. Al final Aiguaviva - Sant Dalmai - Brunyola - Anglès - Mas Llunes - Aiguaviva, he anat tota l'estona a bon ritme, la gràfica (Heart rate) del Sports Tracker no té pèrdua. 159p.p.m. de mitjana i una màxima de 181 p.p.m., àcid làctic a tope!.

Dades del entrenament:



Bon cap de setmana!

dimecres, 14 de setembre del 2011

Recordant la sortida Girona - Vallter 2000

Tinc mono de llarga distància.


Vídeo gravat per XeviPiu, amb una càmera de veritat.

Entrenament amb en Gerard S.

Avui per motius de feina no he pogut sortir puntual, per tan hem decidit sortir jo i en Gerard sols per no fer esperar la grupeta. A sigut millor, ja que si hagués sortit amb la grupeta hagués quedat mort. Les meves cames encara estan adolorides del massatge d'ahir. Hem anat a ritme, a sigut una jornada de manteniment tot i fer 4 colls, Aiguaviva - Mas Llunes - Bon Mati - Les Serres - Sant Martí de Llémena - Les Encies - Anglès - Mas Llunes (parada tècnica a fer la Coca-Cola) - Aiguaviva.
Aquí deixo les dades del entrenament:



Video baixant de Mas Llunes, el que va davant és un noi que ens ha atrapat a dalt.



La meva ombra acoblada, rodant a la carretera d'Anglès, abans de girar cap a Mas Llunes.



 Després del entrenament venia de gust un jacuzzi, però la piscina municipal de Can Gibert està tancada per vacances, Ohhhh!. M'he tingut que conformar amb una dutxa a casa.

dimarts, 13 de setembre del 2011

Avui masatge.

Després dels entrenaments de la setmana passada les meves cames demanaven un massatge.
El Dissabte vaig descansar d'entrenament, però a la tarda vaig anar a animar l'equip a la cursa de Palafrugell, i sembla que els meus ànims varen fer efecte. 1era posició per equips i 2ona posició a la general, un gran Albert Giol va agafar l'escapada bona i al esprint va fer 2on.


Diumenge vaig sortir a passejar amb la Sandra fent la volta a Vilablareix i Sant Roc.
Aquí les dades de la volta:


Dilluns entrenament amb la grupeta, varem sortir 11 amb la intenció de fer la volta a Olot per Santa Pau.



Per variar vaig arribar esgotat! ja que no vaig guardar res. la pujada a Santa Pau em vaig despenjar dels més forts, però fins a les planes vaig anar fent canvis de ritme donant tot el que em quedava a les cames.
Dades del entrenament:



Baixada en solitari ja que em vaig despenjar dels més forts:


Avui Dimarts he anat amb el meu amic Sergi que em relaxes una mica la musculatura, Buff!, com he patit! però ara em sento genial!

dissabte, 10 de setembre del 2011

Resum d'entrenaments

El Dissabte 3 varem quedar una bona grupeta per anar a fer el reconeixement de la 1era prova puntuable del Caixa Girona, que tenia lloc a Bescanó Diumenge. Ens varem ajuntar en Josep, German, Joan, David i a la Torre de Bescanó ens varem afegir a un grupet de 3 bikers més. Com que la intenció era participar a la cursa Diumenge no vaig voler fer tota la ruta ja que els primers trams que varem fer eren bastant exigents, al final merescuda Coca-Cola al bar La Torre de Bescanó.

El Diumenge 4 vaig decidir no anar a la cursa.

Dilluns 5, com què el Diumenge vaig descansar vaig decidir fer un bon entrenament amb la grupeta, la sorpresa va ser que érem 11 bikers, varem fer la volta al Collell des de Girona, bé jo des de Aiguaviva. Total 85km a bon ritme, fotent pals a "tutiplen" i fent tras-tractor en un repetxo. No esta mal!

La grupeta esperant en Narcís a Fontajau.
Crònica de l'Edu.

Dades del entrenament:




Dimarts 6 per seguir la rutina dels dimarts vaig anar a córrer a la devesa amb la companyia d'en David Saubí, jo vaig fer 3 voltes a un ritme suau, la veritat és que anant en companyia vaig apretar una mica més de la compta al final 6700 metres.

Dimecres 7, més canya amb la grupeta! ara no recordo quants érem, però cap a 10 segur, ruta dura Sant Grau - Tossà - Terra Negra - Llagostera... Durant tot el entrenament ho vaig donar tot, i cada vegada em sento millor però arribo totalment buit. Al final 95km a una mitja de 25km/h, no està mal.

Dades del entrenament:


Dijous 8, el Dijous volia fer moltes coses, anar a rodar amb en Sergi Vilalta i després anar a la nocturna dels Dijous, bé això volia el meu cervell, però el meu cos em deia una altre cosa. Vaig fer cas en Kilian i vaig escoltar el meu cos, per tant vaig decidir descansar.

Divendres 9, sort que vaig descansar el Dijous perquè Divendres encara em sentia cansat, vaig demanar en Narcís que tires fort pujant Mas Llunes per marcar crono, el resultat va ésser 12 segons més ràpid que en solitari però el meu cor no passava de 180ppm, en canvi les meves cames semblava que anaven a 200ppm, conclusió no m'havia recuperat dels entrenaments de principi de setmana. La resta d'entrenament a roda. 50km a una mitja de 25km/h.

Dades del entrenament:

dijous, 1 de setembre del 2011

Descans Actiu 01/09/2011

Després d'arribar ahir buit de forces a casa, avui he decidit sortir a estirar cames. Em sortit amb en Gerard a fer la volta a Salitja, i la Coca-cola a Mas Llunes, la veritat és que tant l'entrenament com el refresc s'han posat GENIAL!!
36.2km, 1h43min., 115p.p.m. de mitjana, ideal per a recuperar.

Entrenament amb la grupeta dels Dimecres 31/08/2011

Aquest Dimecres sortint de la feina puntuals, amb la bici de carretera direcció el pavelló de Santa Eugènia, on a les 15:30 es troba la grupeta. Aquest Dimecres varem ser bastants: Gerard, Toni, Tonio, Jose Luis, Joan, Felipe, Narcís, "BH" i jo. La ruta no va ser molt llarga però és fa fer molt dura. Aiguaviva - Girona - Els Angels - Monells - Sta. Pellaia - Cassà - Girona - Aiguaviva. La pujada als Angels la vaig aguantar tota fins a la Corba de la casa de les piscines, allà varen apretar fort i vaig tindre que despenjar-me ja que anava a 190p.p.m., la pujada a Sta. Pallaia es va fer a bon ritme fins a 2 quilòmetres d'arribar a dalt on en Tonio i en Jose Luis varen apretar i em vaig despenjar a 100 metres del Premi de Muntanya arriban al meu màxim de 192p.p.m., la tornada vaig apretar una miqueta de Cassà fins a Quart, i a la pujada d'entrada a Girona en Jose Luis va fer una altra apretada i també vaig tallar-me a 50 metres de coronar, arribant buit de forces a Aiguaviva.
Dades del entrenament:

Una mica de running 30/08/2011

Després d'agafar-me el Dilluns de descans volia provar d'anar a córrer seguint els consells d'en Josep, fer menys quilòmetres, i a un ritme més suau per a no carregar la musculatura. La última vegada que vaig sortir a córrer vaig apretar massa i vaig tenir les cames carregades tota la setmana.
El consell em va anar genial, 5.950m, 36 minuts per la devesa, a una mitja de 133p.p.m. Resultat cames perfectes! De totes formes amb aquests entrenaments de córrer no crec que arribi dignament al Duatló de Muntanya de Núria.

Ruta suau amb la Sandra 28/08/2011

El passat Diumenge al mati varem sortir a rodar amb la Sandra fins a Mas Llunes, allà ens varem acostar a fer un refresc a casa uns amics. Bona sortida per relaxar les cames després del entrenament de Rocacorba.