divendres, 26 d’octubre del 2012

Previa Ciclocròs de Girona

Aquesta tarda hem estat ajudant a marcar el circuit de ciclocròs de la cursa que és disputa demà a Girona. La sortida serà just davant del Pavelló de Fontajau, i duran tot el mati és disputaran les curses de les diferents categories.

Faig una breu descripció de com és el circuit per si algú l'interessa.

És surt just davant del pavelló per zona asfaltada, és fa una baixada rapida per asfalt, tot seguit corba a la dreta i s'entra en una zona tècnica amb una mica de fang, és surt cap un prat però ràpidament ziga-zaga tècnica, gir a la dreta i pista ràpida per aturar-nos a unes escales, tot seguit de les escales corriol de baixada, al loro! complicat d'agafar-lo, però si l'agafes bé fàcil de baixar, després comença una zona de prat, tècnica i contra peraltada  boxes i després d'aquesta llarga zona tècnica passem per un pas sota la carretera i agafem una pista - corriol molt ràpid fins tornar a passar per un pas sota la carretera (Pont de Fontajau), per encarar la pujada asfaltada, on ens trobarem cada 25m una vorera que haurem de "saltar" ziga ziga al asfalt i meta.

En principi aquest és el circuit segurament falten detalls, i potser demà hi haurà alguna modificació, esperem aquesta nit respectin les barilles i cintes que hem col·locat.

Fotos:

Venim de la pista de l'esquerra per a pujar aquestes escales

Primera zona tècnica després del asfalt i la mica de fang

Segona zona tècnica de prat, amb zones contra peraltades.

Track del circuit, i falten uns 800 metres de zona tècnica en el prat aproximadament:

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Girona m'enamora.

Avui som Dilluns, per tant toca entrenament amb la grupeta, quan he arribat al punt de trobada amb en Toni, com cada tarda que toca l'hi pregunto, Quina ruta toca avui? ell em contesta, avui és sorpresa, ús portaré a un lloc nou, Jo me l'he mirat amb un somriure pensant dintre meu que no hi ha carretera a la província de Girona que no conegui, ERROR!! Aquesta província enamora! Sense desvelar-nos el secret ens a fet anar direcció Llagostera i pujar Romanyà, quan portàvem 100 metres de baixada, aquí en em trobat la sorpresa, increïble, una carretera nova a mà esquerra! ràpidament he deduït cap on ens dirigíem, si, si, ningú s'ho imagina?! Doncs resulta que fa un parell de setmanes han asfaltat la pista que va de Romanyà al Puig d'Arques! M'ha sorprès molt! la veritat és que és un port en una situació fantàstica, però amb uns pendents considerables, m'ha costat pujar amb el 39x25.

Aquí ús deixo la foto de rigor, i les dades del entrenament: (sorpresa quan he vist que a l'Strava hi ha gent que ja hi havia pujat en carretera)