diumenge, 29 de gener del 2012

Un dia de cada.

Aquesta setmana a donat per a fer dos sortides amb la bici, Dijous bon entrenament amb en Josep Sanchez i les bicis de ciclocròs i avui Diumenge per a fer una sortida amb Joan i David Nierga i les bicicletes de muntanya per anar al aplec de Sant Mer on la família ens esperava amb les brases enceses.

El Dijous va ser un entrenament dur, varem sortir de Girona per anar i tornar a Sant Feliu de Guíxols pel carrilet, varem sortir a les 16:30 i arribaven a Sant Feliu a punt de fer-se de nit, per tant tota la tornada amb els llums encesos. En Josep va rodar molt ràpid vaig arribar a Llagostera buit! Resumint molt bon entrenament! ja tinc ganes de repetir aquesta setmana amb la bici de ciclocròs, a veure si el temps ens deixa.

Dades del entrenament:




Avui Diumenge el dia no pintava massa bé tot i així les paraules den David Nierga m'han motivat a sortir. A sigut una sortida tranquila amb la btt fins a Sant Mer, on cada any es celebra l'aplec; Avui l'han tingut que anul·lar pel temps, quan hem arribat feia molt de vent i molta sensació de fred. Durant tota la ruta ens a plogut molt poc, però el vent l'hem tingut sempre de cara. També agrair en Pere Smith (Bici-oci 2012), el got de vi que ens a donat just arribar a Sant Mer, ens ha donat energia i calor per arribar a Sant Esteve de Guialves on la Tresa i en Xicu tenien les brases a punt.
Fotos d'avui:

Arribada a Medinyà
Molta fred a Sant Mer
Fent-nos el xulo!
Genial! Gràcies als sogres que s'han currat la brasa.
Foto: Joan Deulofeu.
 Dades del entrenament:



diumenge, 22 de gener del 2012

Cap de setmana rodo.

Aquest cap de setmana a sigut rodo.

Dissabte bon entrenament amb sortida de Banyoles i fent el recorregut de la cursa social de Porqueres que es celebrarà aquest proper mes de Febrer. Cursa que serà dura, dura de collons! no hi ha ni un metre de planer.
L'entrenament el varem fer juntament amb l'Edu, l'Amat i pel camí trobada amb en Josep Maria, estan forts! i a mi em falten quilòmetres.

Dades del entrenament:



Dissabte a la tarda decideixo acabar de muntar la bici de CX, i com que en el muntatge, per sorpresa no em surt cap problema, la deixo enllestida per a estrenar-la Diumenge.

Diumenge sortim amb la Sandra des de Viladamat per a fer un passeig pel Empordà, un dia genial per anar amb bici.

Últims preparatius de la bike.


Tots a punt per a la sortida.


Un dia genial, amb unes temperatures molt agradables i unes vistes fantàstiques des de el mirador de Sant Martí d'Empúries.


Dades de la ruta:

dimarts, 17 de gener del 2012

25 voltes al llac de Banyoles


Després de varis dies sense entrades al blog, en toca una de grossa.

Aquest Diumenge seguidors i corredors de l'equip Amatstrong Cycling Team estavem convocats per a fer un entrenament llarg, l'objectiu era realitzar 30 voltes al llac de Banyoles, uns 200km.

A les 9:15 sortíem una bona colla de ciclistes de l'església de Porqueres per a intentar fer les 30 voltes, ràpidament varem agafar un ritme ràpid, molt ràpid.

A la meitat de l'entrenament (100km) la grupeta portava una mitjana de 34.4km/h, jo aquí ja havia perdut 2 voltes, una per culpa del físic i l'altre per averia, un raid trencat.

Després del descans intermitg decideixo tornar a sortir amb la grupeta tot i anar amb el raid trencat, aguanto com puc fins la següent parada, la meva volta 20. A partir d'aquest moment decideixo rodar en solitari, al meu ritme i intentar fer el màxim número de voltes, conscient que no podia aguantar el ritme de la grupeta, en total 5 voltes més en solitari, completant 25 voltes, uns 170km en 6 hores, per tant una mitjana de 28,3km/h, casi res...

Grupeta a l'hora de la sortida.
Patint.
Grupeta al final del entrenament.