dimarts, 6 de desembre del 2011

Entrenament amb la locomotoraStrong & Cia.

Encara que no actualitzi el blog, no vol dir que no entreni, simplement és falta de temps. Des de l'última entrada, el CX de Mataró he fet varis entrenaments, però avui el millor de tots i amb molt bona companyia.

Resum d'entrenaments: Dimarts 8km de running, Dimecres 20km de btt amb en Sergi, Dijous 30 minuts d'spinning i Dissabte 100km amb la de carretera juntament amb en Josep, i trobada amb la locomotoraStrong a Banyoles per fer unes 8 voltes al llac.

Avui em sortit a l'hora dels pro's, 10h del matí, havia convocat la gent pel facebook, i ja és veia a venir el nivell, em sortit de Girona en Jordi, Ruben, Jose Luis, Josep, Marc i jo per trobar-nos amb la locomotoraStrong (Amat+Stellina+Tàndem) a Medinyà. A partir de Medinyà els motors s'han posa't en marxa i he fet "tras-moto" (Jordi + Ruben + Jose Luis + Josep + LocomotoraStrong) i jo amagat!!! Quina grupeta 35-40km/h. Arribada a l'Estartit un Cafè a la terrassa i motors en marxa cap a Girona. Resumint, molt bon entrenament a molt bon ritme i sobretot molt bona companyia, només cal mirar les dades del entrenament:




a l'esquerra que no se'l veu l'Amat, Josep, Stellina, Ruben, Jordi , Jose Luis (tampoc se'l veu però hi és)

Arriben els cafès, tés, Coles, etc.
Què millor per recuperar forces que la pastaStrong!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada