diumenge, 29 de gener del 2012

Un dia de cada.

Aquesta setmana a donat per a fer dos sortides amb la bici, Dijous bon entrenament amb en Josep Sanchez i les bicis de ciclocròs i avui Diumenge per a fer una sortida amb Joan i David Nierga i les bicicletes de muntanya per anar al aplec de Sant Mer on la família ens esperava amb les brases enceses.

El Dijous va ser un entrenament dur, varem sortir de Girona per anar i tornar a Sant Feliu de Guíxols pel carrilet, varem sortir a les 16:30 i arribaven a Sant Feliu a punt de fer-se de nit, per tant tota la tornada amb els llums encesos. En Josep va rodar molt ràpid vaig arribar a Llagostera buit! Resumint molt bon entrenament! ja tinc ganes de repetir aquesta setmana amb la bici de ciclocròs, a veure si el temps ens deixa.

Dades del entrenament:
Avui Diumenge el dia no pintava massa bé tot i així les paraules den David Nierga m'han motivat a sortir. A sigut una sortida tranquila amb la btt fins a Sant Mer, on cada any es celebra l'aplec; Avui l'han tingut que anul·lar pel temps, quan hem arribat feia molt de vent i molta sensació de fred. Durant tota la ruta ens a plogut molt poc, però el vent l'hem tingut sempre de cara. També agrair en Pere Smith (Bici-oci 2012), el got de vi que ens a donat just arribar a Sant Mer, ens ha donat energia i calor per arribar a Sant Esteve de Guialves on la Tresa i en Xicu tenien les brases a punt.
Fotos d'avui:

Arribada a Medinyà
Molta fred a Sant Mer
Fent-nos el xulo!
Genial! Gràcies als sogres que s'han currat la brasa.
Foto: Joan Deulofeu.
 Dades del entrenament:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada