dilluns, 10 d’octubre del 2011

Tornada a la rutina d'entrenaments diaris

Després d'un cap de setmana intens esportivament parlant, toca tornar a la rutina d'entrenaments diaris. Tot i que no he participat activament a cap prova, si que he assistit com espectador i com a suport en dues proves.
El Dissabte sense haver-ho previst, la Sandra i jo ens dirigim cap a veure la 2ona etapa de la volta a Girona Júniors més Fèmines, que és disputa a l'Estartit. Allà la Gloria (Amatstrong Cycling Team) es tenia que veure les cares amb unes pro's.

Sandra Santanyes conversant amb una corredora de la selecció de USA (22ena posició al campionat del món a Copenaguen)
 Tot i el nivell la Gloria ens va donar una lliçó de força de voluntat entrant a meta dins el control, la carrera va esser molt tècnica per la forta tramuntana que bufava.


Dissabte tocava duatló de Núria, a les 5 del mati la Sandra i jo pujàvem al cotxe de la meva germana per donar-li suport al duatló de Muntanya de Núria.
La cursa va tenir més de 600 participants, i l'Àgata en els primers quilometres de la pujada a Fontalba va passar la 18ena fèmina, la cursa va ser molt dura ja que dalt del Puigmal hi havia forts vens. Al final la sort no la va acompanyar i al tram final de baixada de Fontalba a Queralbs fa punxar 3 vegades la roda del darrera, si, si, 3 vegades!


Després d'un cap de setmana tant actiu, i de dos setmanes fent descans més descans actiu, tenia ganes de tornar a la rutina d'entrenaments.

Avui entrenament amb la grupeta, 9 ciclistes, ruta pràcticament plana pel Gironès i el Empordà, tot i se planer he acabat amb les cames cansades.
Dades del entrenament:


2 comentaris:

  1. Gràcies pel recolzament a la prova del dissabte! Ens veiem al dinar, serà un gran dia amb el team, ... i els corredors nous també hi seràn! Salutacions! @Amatstrong

    ResponElimina
  2. a tope David!!!!!!!! ens veiem al dinarstrong!!! al començament, que despres amb el vi, no reconeixeré ningú...

    ResponElimina