divendres, 26 d’octubre del 2012

Previa Ciclocròs de Girona

Aquesta tarda hem estat ajudant a marcar el circuit de ciclocròs de la cursa que és disputa demà a Girona. La sortida serà just davant del Pavelló de Fontajau, i duran tot el mati és disputaran les curses de les diferents categories.

Faig una breu descripció de com és el circuit per si algú l'interessa.

És surt just davant del pavelló per zona asfaltada, és fa una baixada rapida per asfalt, tot seguit corba a la dreta i s'entra en una zona tècnica amb una mica de fang, és surt cap un prat però ràpidament ziga-zaga tècnica, gir a la dreta i pista ràpida per aturar-nos a unes escales, tot seguit de les escales corriol de baixada, al loro! complicat d'agafar-lo, però si l'agafes bé fàcil de baixar, després comença una zona de prat, tècnica i contra peraltada  boxes i després d'aquesta llarga zona tècnica passem per un pas sota la carretera i agafem una pista - corriol molt ràpid fins tornar a passar per un pas sota la carretera (Pont de Fontajau), per encarar la pujada asfaltada, on ens trobarem cada 25m una vorera que haurem de "saltar" ziga ziga al asfalt i meta.

En principi aquest és el circuit segurament falten detalls, i potser demà hi haurà alguna modificació, esperem aquesta nit respectin les barilles i cintes que hem col·locat.

Fotos:

Venim de la pista de l'esquerra per a pujar aquestes escales

Primera zona tècnica després del asfalt i la mica de fang

Segona zona tècnica de prat, amb zones contra peraltades.

Track del circuit, i falten uns 800 metres de zona tècnica en el prat aproximadament:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada